Várunk Téged

Képzeld el, hogy egy jó barátod áthívott egy nyári délutánon beszélgetni. Árnyékos teraszon ücsörögtök, körülötted szőlő, madárcsivitelés, kutyaugatás. Eközben előhozza a legjobb borát, egy hideg szódásszifont és megkérdezi, hogy mit ennél vacsorára. És miközben a kemence illatát érzed a háttérből, előkerül egy pár ínycsiklandozó pirítós, zöldséges mártogatós, pogácsa.

Legyen az egy romantikus nyáresti vacsora kettesben, egy családi szülinap gyerekekkel, baráti összejövetel vagy céges borkóstoló, mi szeretettel várunk, remélve, hogy titeket is elvarázsol teraszunk nyugalma. És míg a házunk borát kortyoljátok, mi gondos figyelemmel készítjük számotokra a kemencében és faszénen sült falatokat.

Nyugalom, természet, bor és autentikus konyha egy vidám társaság felszolgálásában. Úgy, mint a jó barát teraszán.

Így kerekedett a pince

Vállalkozásunk alapjait édesapám fektette le egy a nyolcvanas évek elején vásárolt erdőszéli kis telek megvásárlásával. Szőlőtőkék és gyümölcsfák cseperedtek, majd pince és présház épült. A présház előtt diófa növekedett, a diófa mellé hangulatos terasz épült. Lett búbos kemence és faszenes grillező is. A présházba egyszer csak kandalló került a hideg őszi és téli estékre, a pincébe tartályok, a palackokba pedig saját bor. 2013. május 30-án először még borozóként és fröccsteraszként nyitottunk meg gondolva a mellettünk lévő kerákpár úton biciklizőkre. Az évek során viszont nem tudtuk visszafogni se magunkat, se a kemencét, így immár harmadik éve melegkonyhás vendéglátóhelyként működünk és reméljük, hogy izgalmas és változó ételeink közül mindneki talál magának harapnivalót.

Várunk Titeket szeretettel!

Kerekes András

Galéria

Néhány fotó rólunk, nálunk

„Az almádi „túlfelén” eldugott Kerekes Pince fröccsteraszként népszerűsíti magát, mégis erős tévút fröccsözős helyként azonosítani. Annak is jó, a szűk erdős domboldalra néző hangulatos terasza és az igényes borkínálata miatt. Ilyet azonban máshol is találni a Balatonnál. Olyat viszont nem biztos, ahol wasabis-lazackaviáros pirítóst tesznek a bor mellé, a kínálatban pedig a legváltozatosabb ételek bukkannak fel, ázsiai fogásoktól a legszigorúbb olasz módszerek szerint sütött pizzán át a faszénen grillezett amerikai steakekig. A lényeg a változatosság és a kísérletezés, az egy-egy ételre építő egyedi alkalmak, amikhez olykor zene is társul.”
Welovebalaton.hu
Mikor jöttök?Itt vagytok már?