De jó is lenne egy jó kis kerti partival ünnepelni, igaz? Finom friss ételek és egy jó hideg fröccs, nem is kell semmi más! De azt összeszervezni, főzni és még mosogatni is!?

Borkóstolók

Borkóstolók

Balatonon szürcsöljünk balatoni bort! Várunk barátaiddal, családoddal vagy egy céges rendezvény keretében, hogy megkóstoljátok saját kézműves, valamint a környéki balatoni borokat. Tudjatok meg műhelytitkokat a borkészítésről, és a szomszéd borászokról, igény szerint bor-korcsoláyval vagy vacsorával egybekötve.

Kemencés vacsora

Kemencés vacsora

Egy jó kis malacsült, egy még jobb fatányéros, szorozva a kemencében összesült zamatokkal és megfűszerezve a szőlőhegy nyugalmával! Mi ez ha nem egy tökeletes kombináció a boraink mellé? Gyertek, kóstoljátok meg.

Falusi disznótoros

Falusi disznótoros

Gyertek el egy igazi falusi disznóvágásra, ahogy azt illik csinálni. Reggel 7-kor ébresztő ital (kávé, pálinka) letol, kesztyű felhúz, kötény felköt és már indulhat is a malac feldolgozása. Nincs is finomabb mint egy frissen sült kolbász. 10-30 fős társaságokat várunk egy egész napos programra reggelivel, ebéddel és korlátlan italcsomaggal egybekötve.

Családi ünnepek, baráti összejövetelek

Családi ünnepek, baráti összejövetelek

Gyertek hozzánk ünnepelni! Legyen az baráti összejövetel, koccintás egy eljegyzésre, családi szülinap a nagypapától az unokákig, vagy bevezető egy legény vagy lánybúcsús estére, az árnyékos teraszunkon garantáltan még jobban fognak esni az ételek, italok. 10-35 főig foglalható fedett teraszunk, akár előre leegyeztetett menüvel.

Céges rendezvények

Céges rendezvények

Ha valami különlegesre vágyik a társaság, nálunk azt is megtaláljátok. Ki tudna nemet mondani egy borkóstolóval egybekötött kemencés vacsorára egy biciklitúra után? Mi biztos nem! Ízlelgessétek a balatoni finomságokat egy tartalmas beszélgetés mellett. Vagy indítsátok egy pálesszel a reggelt nálunk és egy falusi disznóvágás keretében szavazzatok, hogy kinek áll legjobban a kezében a szalonna! Partnereinkkel egész évben vállaljuk egy-két napos kisebb csapatépítők, céges rendezvények lebonyolítását, szálláshely, tanszfer megszervezését. Keressetek minket egyedi árajánlatért egész évben.

  • "Szuper volt a hétfői borvacsora, legszívesebben mennénk minden héten...Kötelező csapatépítő programelem!"

    Móricz Tamás (Food & Agro Consulting Ügyvezető Igazgazó)